Jandarmii hunedoreni au donat sânge

Anul acesta, pe data de 3 aprilie, se împlinesc 174 de ani de la înființarea Jandarmeriei Române. Pentru a marca acest moment aniversar, jandarmii hunedoreni au demarat activitățile dedicate sărbătoririi Zilei Jandarmeriei Române, prin participarea în cursul zilei de 27 martie, la o activitate de donare de sânge în cadrul campaniei naționale ,,Donează sânge! Salvează o viață!”.

Prin fiecare donare de sânge, jandarmii hunedoreni încearcă să devină salvatori ai celor care luptă pentru viața lor. Gestul simplu, dar nobil, completează spiritul civic al fiecăruia dintre noi, dovedind empatia, dăruirea și respectul față de semenii noștri.

„Le mulțumim colegilor care și-au arătat disponibilitatea pentru a se implica în această inițiativă, precum și cadrelor medicale din cadrul Centrului de Transfuzie Sanguină Deva pentru amabilitatea și căldura cu care ne întâmpină la fiecare activitate de donare. Prin fiecare donare de sânge, jandarmii hunedoreni încearcă să devină salvatori ai celor care luptă pentru viața lor. Gestul simplu, dar nobil, completează spiritul civic al fiecăruia dintre noi, dovedind empatia, dăruirea și respectul față de semenii noștri” au spus colegii jandarmilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *