Despre magazinmr.ro

Magazinmr.ro își propune să ofere zilnic o cantitate semnificativă de informații sub formă de știri, editoriale, recenzii, interviuri, premiere pentru a vă ține la curent cu tot ceea ce se întâmplă în România cât și peste hotare.

Din luna august 2011, revista „Magazin” sub egida Uniunii Jurnalistilor din Banatul Istoric, si-a incetat aparitia sub forma tipărită.  Ea revine in versiune online prin acest upgrade digital pentru a mentine si continua traditia publicatiei consacrate de catre Vasile Todi ( director) si Stefan Tarjoc (redactor sef).

Magazin M-R a fost un ziar cultural, istoric şi de informaţie editat de trustul de presă Magazin din anul 1994 pana in anul 2012 cu apariţie lunară şi se adresa românilor de pretutindeni. Printre cei care au scris de-a lungul timpului se numără gazetari, istorici şi scriitori din România şi diaspora. Încă de la primul număr ziarul a fost distribuit gratuit în România, Europa de Vest şi Balcani.

Rubrici si sectiuni din varianta printata au fost preluate in prezenta online. Continutul siteului include mare parte din paginile utilizate frecvent sub tipar.

Echipa noastră:

Redactia
secretar de redactieEmail: redactie@magazinmr.ro
Cristian Maghiar Cristian Maghiar
Jurnalist Magazinmr.ro

Deținător al site-ului

Telefon: +40754491362

Echipa teritorială Bucuresti:

Redactia
Reporter Magazinmr.ro

Pentru realizarea obiectivelor noastre, suntem deschişi la orice tip de conlucrării sau parteneriat. Toate persoanele pasionate de jurnalism, interesate să devină colaboratori ai site-ului pot trimite un e-mail pe adresa redacției cu datele de contact.