Sporting Lupeni U10 s-a întors neînvinsă de la turneul de fotbal Memorial Michael Klein

Competiția a fost organizată pe parcursul zilei de 18 februarie 2024, în sala de sport a Facultății de Inginerie din Hunedoara, și a atras la start nu mai puțin de 150 de copii, sportivi legitimați la cele 15 echipe participante la această ediție a Memorialului Michael Klein.

 Tinerii fotbaliști arătându-și abilitățile și determinarea pe teren au reușit să obțină rezultate pozitive în fiecare meci pe care l-au disputat.

”Cu siguranță fiecare jucător, antrenor și persoană implicată merită recunoașterea pentru munca depusă și pentru spiritul de echipă arătat. Speranțele și visurile pe care le aveți pentru viitor sunt mai luminoase datorită succeselor de astăzi. Continuați să vă străduiți și să vă bucurați de joc.

”La Sporting Lupeni, ne-am dedicat să aducem bucuria și dragostea pentru fotbal în viața copiilor cu care lucrăm. Înțelegem că fiecare mic fotbalist are nevoi și abilități diferite, iar noi suntem aici pentru a-i ajuta să-și descopere potențialul și să se dezvolte atât pe plan sportiv, cât și personal.

Echipa noastră de antrenori pasionați și calificați este pregătită să ofere copiilor o experiență de neuitat. Ne asigurăm că fiecare sesiune de antrenament este plină de distracție, energie și entuziasm. Încurajăm spiritul de echipă, fair-play-ul și dezvoltarea abilităților tehnice și tactice ale copiilor, oferindu-le totodată sprijin emoțional și motivație constantă. Indiferent dacă copilul tău este la început de drum sau dorește să-și îmbunătățească performanțele, la Sporting Lupeni vei găsi programul perfect pentru el. Organizăm sesiuni de antrenament săptămânale, participăm la turnee și competiții interne, oferind oportunități multiple de dezvoltare și progres.

La Sporting Lupeni, ne străduim să creăm o atmosferă prietenoasă și sigură, în care copiii se simt motivați și încurajați să-și urmeze pasiunea pentru fotbal. Îți garantăm că vei fi impresionat de evoluția micuțului tău și de bucuria pe care o va trăi la fiecare antrenament.

Așadar, dacă ești în căutarea unui club de fotbal de încredere, care să ofere copilului tău o experiență minunată în lumea fotbalului, Sporting Lupeni este alegerea perfectă.

 Hai să-i dăm aripi visului fotbalistic al micuțului tău!” spun cei doi antrenori, Victor Pălivan și Adrian Nistor.

Turneele de memoriabile, cum ar fi cel dedicat lui Michael Klein, sunt organizate pentru a onora memoria unor personalități importante din lumea fotbalului și adesea, pentru a promova talentul și sportivitatea în rândul tinerilor jucători.

Michael Klein a fost un fotbalist profesionist român, care a jucat la echipe precum Corvinul Hunedoara, Dinamo București și a fost și jucător al echipei naționale a României.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *