Pisici albe, veselie fara griji si vibratii pozitive cu Zeyla Tomlyn la Timisoara

Muzica Zeylei Tomlyn dizolva etichetele si categoriile, cu veselie, intelepciune si foarte mult stil. Noul ei album, „White Cat”, a fost lansat pe data de 18 februarie si se inspira din jazz vocal, soul, funk, gospel si „folk samanic”, fiind o sinteza incantatoare a tuturor acestor influente, intr-o forma noua. Turneul de promovare este la fel de eclectic, imbinand atelierele participative de improvizatie muzicala bazate pe tehnica „circle singing”, dezvoltata de celebrul Bobby McFerrin, cu concerte in care Zeyla inspira si se lasa inspirata, in timp real, de public. In luna aprilie, Zeyla si partenerul ei muzical Yekta (Mircea Ardeleanu) se vor opri la Timisoara, un punct drag de pe traseul lor prin mai multe orase din Romania, Elvetia si Germania.

Duminica 7 aprilie, intre orele 18:00 si 20:30, Zeyla si Yekta va invita la joaca muzicala in Sala Rotunda a FITT, in cadrul atelierului Zeyla’s Singing Circle. Aceste sesiuni pornesc de la tehnica „circle singing”, impletind si alte arte, precum dansul, improvizatia teatrala, tehnici vocale, de respiratie si „body percussion”, trasand astfel un spatiu pentru creativitatea libera a copilul nostru interior. Mai multe detalii despre acest atelier sunt disponibile pe Facebook. Iubitorii de muzica la orice nivel de pregatire sunt invitati sa intre in joc cu incredere, iar pretul biletului este lasat la latitudinea fiecarui participant, intre limitele sugerate de 60-150 de lei.

Trei zile mai tarziu, pe data de 10 aprilie, incepand de la ora 20:00, va avea loc concertul de lansare a albumului White Cat, la PIXEL. Evenimente aproape la fel de flexibile ca atelierele de „circle singing”, concertele live ale Zeylei sunt acordate foarte bine la inspiratiile de moment. Publicul se poate astepta sa fie cuprins in melodii improvizate pe loc, in dans si intr-o comunitate plina de veselie. Despre concert si artista sunt disponibile mai multe informatii pe Facebook iar biletele vor fi disponibile in curand.

Zeyla va fi acompaniata de Yekta (Mircea Ardeleanu) la bas si la instrumente de percutie. Cei doi au avut cariere muzicale foarte diverse, trecand prin genuri de la folclor la funk, jazz si pop si insumand colaborari cu artisti foarte cunoscuti, de la Bobby McFerrin la Subcarpati, de la Jimmy Madison la Thy Veils.

White Cat vorbeste despre radacini, despre lumina, despre dans si vindecare, iar toate acestea vor fi cu siguranta amplificate in experienta live, pentru cei care isi cauta tribul.

Website oficial: Zeyla Tomlyn (bandzoogle.com)
            FB: https://www.facebook.com/zeyla.tomlyn
            Instagram: https://www.instagram.com/zeyla_tomlyn
            YouTube: https://www.youtube.com/@zeylatomlyn
            Spotify: https://open.spotify.com/artist/0L9HVv6lSs0X4wwaVAXBkE
            Bandcamp: https://zeylatomlyn.bandcamp.com/album/white-cat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *