Sezonul de schi 2023-2024 din Straja s-a încheiat

Sezonul de schi a început anul trecut, din decembrie, când au fost puse în funcțiune tunurile de zăpadă. Iată că, față de alți ani când în această perioadă, încă se mai puteau practica sporturile de iarnă, vremea caldă și lipsa precipitațiilor i-au determinat de administratorii domeniul schiabil, să declare închis sezonul 2023-2024.

Au fost totuși și ninsori frumoase, ploi abundente, dar și eforturile făcute pentru intreținerea pârtiilor, au făcut ca turiștii să ajungă la Straja și să petreacă clipe de neuitat. Cele mai frumoase poze și instantanee de pe pârtii au fost puse pe rețelele sociale. Printre Ei, cei mai bucuroși au fost copiii participanți la taberele și concursurile organizate.

Au fost activități distractive și multă muzică la Apres Ski și Umbrela Bar, cu alte evenimente organizate în parteneriat cu diferiți sponsori, multe dintre activități desfășurîndu-se sus, în munte, aproape de Vărful Straja, care a devenit preferatul multora dintre turiști, unde să facă sesiuni foto, Valea Jiului și munții din jur, văzându-se în toată splendoarea lor. (vezi foto).

La datorie au fost mereu cei de la Salvamont Lupeni care au avut și ei parte de câteva zile ” de foc” cu multe intervenții, echipajele Salvamont, fiind singurele structuri care dețin competența legală, personal pregătit profesional şi atestat pentru a interveni în soluționarea accidentelor montane,  în care sunt implicate persoane cu afecțiuni medicale.

”Mulțumim tuturor turiștilor care ne-au vizitat în acest sezon, celor care au ales Straja pentru schi și snowboarding, familiilor și copiiilor care au participat la tabere și concursuri și nu numai!Să ne revedem cu bine în sezonul următor, cu noi  surprize” au transmis cei care administrează domeniul schiabil din Straja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *