Conferința Ospitalității

Joi, 21 Martie 2024, începând cu ora 10.00,  Muzeul Civilizației Dacice și Romane Deva, instituție subordonată Consiliului Județean Hunedoara, va fi gazda unui eveniment deosebit, anume Conferința Ospitalității, având ca temă Turism Creativ. Viziune în Comunitate.

 Evenimentul, organizat de Asociația Deva360, se va desfășura în Sala Șemineului, din Palatul Magna Curia Deva și își propune modelarea unei viziuni colective, pentru un viitor comun și de succes, crearea unei comunități strânse, care să contribuie activ la creșterea calității serviciilor de care turiștii sunt dependenți atunci când aleg să viziteze orașul nostru.

Prin tematica abordată, vor fi prezentate modalități de implementare a turismului creativ sub diverse forme și se va dezbate însemnătatea importantă a viziunii comunității, care își are rolul său clar, în dezvoltarea unui oraș, prin turism.

Sunt așteptate personalități din domeniu cultural-turistic, care vor împărtăși cu cei prezenți,  idei de succes pe care le-au implementat de-a lungul timpului, în zonele în care activează: Ciprian Ștefan- COMPLEXUL NAȚIONAL MUZEAL ASTRA, Sibiu;  Alexandru Prișcu -CASTELUL BRAN; d-l Marian Șerban-CASA TIMIȘ; d-l Mario Csipai- Asociația TURISM ALTERNATIV, Arad; Robert Agarici- HOSPTIALITY  CULTURE INSTITUTE, București Ștefan Juglea, POVESTEA UNEI NAȚIUNI, Timișoara

Moderatorul lucrărilor va fi Ștef Raita! Muzeul Civilizației Dacice și Romane Deva este mai mult decât onorat să găzduiască acest eveniment deosebit, important pentru comunitatea din care și instituția noastră este parte.

”Conferința Ospitalității este un eveniment de marcă pentru comunitatea deveană care se adresează în mod direct persoanelor implicate din domeniul HoReCa precum și oamenilor ce reprezintă ONG-uri devene.Ne propunem să vă oferim o nouă întâlnire pentru a constitui împreună o platformă strategică prin care antreprenorii și specialiștii din domeniul ospitalității să se reunească sub țelul nostru comun, 𝐃𝐞𝐬𝐭𝐢𝐧𝐚𝐭̦𝐢𝐚 𝐝𝐞 𝐃𝐞𝐯𝐚. Prin ediția a doua a Conferinței Ospitalității ne propunem să modelăm o viziune colectivă pentru un viitor comun și de succes, să țesem la unison o comunitate strânsă care să contribuie activ la creșterea calității serviciilor de care turiștii sunt dependenți atunci când aleg să viziteze orașul nostru” transmit organizatorii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *