Județul Hunedoara promovat la Târgul  de Turism al României

În perioada 15-18 februarie 2024 are loc cea de-a 49-a ediție a Târgului de Turism al României, un eveniment dedicat agențiilor de turism, touroperatorilor, participărilor internaționale și serviciilor turistice, precum și zonelor turistice din țară. Expoziția aduce în prim-plan cele mai recente oferte turistice, reunind agenții, unități de cazare, autorități locale și prestatori de servicii din domeniul turismului. Târgul reprezintă o oportunitate de a întâlni noi clienți, parteneri de afaceri și de a susține dezvoltarea mediului de afaceri din România.

Ajuns la a 49-a ediție, Târgul de Turism al României rămâne un loc ideal pentru prezentarea ofertelor turistice și a accesoriilor necesare în orice vacanță. Prin organizarea Târgului de Turism al României, cei de la  Romexpo și partenerii săi sprijină si promovează mediul de afaceri din România, susținând astfel companiile și politicile de dezvoltare ale acestora.

Consiliul Județean Hunedoara, prin Direcția Generală de Administrare Monumente și Promovare Turistică Hunedoara va  participa cu stand propriu la acest târg. 

Evenimentul este considerat una dintre manifestările de referință ale României în materie de turism și contribuie la consolidarea industriei turismului din țara noastră prin promovarea zonelor de atracție turistică și a serviciilor.

Structurile de primire turistice, agențiile de turism, asociațiile profesionale din domeniul turismului, unitățile administrativ-teritoriale și producătorii locali  pot beneficia de promovare gratuită în cadrul acestei manifestări. Astfel, toate entitățile amintite sunt invitate să aducă materiale de promovare (elaborate în limba română/engleză) la Direcția Generală de Administrare Monumente și Promovare Turistică situată în curtea Consiliul Județean Hunedoara, până luni, 12 februarie 2024, acestea urmând a fi distribuite în cadrul târgului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *