La Timișoara a început Festivalul Internațional de Magie “Time for Magic”, ediția a IIa. Prima seară de spectacole a fost un real succes. Cele două show-uri susținute în limba engleză și în limba germană, de campionii mondiali la Mentalism, Anca&Lucca, și respectiv, vicecampionul la Magie de Salon, Wolfgang Moser, au umplut sălile de spectacol.

Publicul, de la școlari și studenți până la adulți și seniori au petrecut o seară de magie la cel mai înalt nivel alături de campionii lumii. Show-urile interactive au ținut cu sufletul la gură publicul captivat de numerele inexplicabile ale iluzioniștilor.

“A pus apă într-un ceainic vechi și lichidul s-a transformat în diverse băuturi alese aleatoriu de public dintr-o carte de cocktail-uri – vin, bere, pina colada… A fost impresionant.”, ne-a împărtășit cu emoție un spectator.

Nu degeaba Wolfgang Moser este recunoscut ca un adevărat maestru al artei magice. Ce îl diferențiază pe Moser este abordarea sa inovatoare și atenția minuțioasă la detalii. Și asta s-a simțit și în spectacolul susținut la Timișoara, la Time for Magic. Fiecare mișcare a fost executată cu precizie, fiecare element al show-ului său fiind orchestrat pentru a crea momente de suspans și uimire.

“A luat 3 inele din public și le-a legat între ele…a fost fantastic. Unul dintre ele era chiar al meu.”

Pe cealaltă scenă campionii Anca&Lucca și-au introdus publicul în universul mentalismului, oferindu-i o experiență incredibilă, ne neuitat. Abilitățile lor tehnice sunt pur și simplu uluitoare. De altfel, în ani de zile nimeni nu a reușit să îi detroneze fiind lideri mondiali la categoria Mentalism.

“Dacă scrii un număr pe o foaie te mai poți gândi că cineva îi șoptește în cască iluzionistului. Dar să știe ce e în mintea ta, asta este inexplicabil.”, ne-a declarat un participant la show.

Fără să fie bazate pe o recuzită specială, spectacolele celor doi iluzioniști crează experiențe memorabile. Un astfel de moment s-a produs și la Timișoara, la Time for Magic, când o sală întreagă a rămas pur și simplu uluită de ceea ce puteau face acești iluzioniști remarcabili.

“Cred că încă 2 ore aș fi vrut să țină. A fost pe gustul meu. Atmosfera m-a prins. Am visat, am râs, și m-am tot gândit…”.

“Cum au făcut asta?” a fost întrebarea serii la Time for Magic, înduplecând și cei mai mari sceptici ai magiei. Dar mirajul nu se încheie aici. Încă două zile de evenimente ridică Timișoara la statutul de Capitala Magiei. Iată programul:

  • 05 octombrie, Street Magic cu Johannes si Abel, de la 15:00-18:00, la Iulius Town, lângă lac;
  • 05 octombrie, Human Demonstration cu Lorenzo-Cristian, de la 18:15, la Iulius Town, lângă lac;
  •  05 octombrie, Fun Club cu întrebări și povești despre arta iluzionismuluispuse chiar de magicienii celebri, ora 18:30, la Iulius Town, lângă lac;
  •  07 octombrie, Gala Campionilor Mondiali, ora 19:00, la Sala “Constantin Jude” toti pe aceeași scenă: Aaron Crow, Christian Wedoy, Lea Kyle, Young Min, Florian Sainvet, Lorenzo-Cristian Magic, Andrey Jigalov.

It’s time for magic!

*** Proiectul face parte din Programul cultural național Timișoara – Capitală Europeană a Culturii în anul 2023 și este finanțat prin programul LoB2023+

derulat de Centrul de Cultură și Artă al Județului Timiș, cu sume alocate de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Culturii;

***Acţiune finanţată/cofinanțată de Consiliul Județean Timiș, prin programul TimCultura 2023″;

***Organizator Asociația “Magic Suport”, reprezentată prin Minodora Magică, 0742017460.

Pentru programul complet al festivalului vizitați site-ul oficial:

Pagina de FB a festivalului: https://www.facebook.com/timeformagicfest

Pentru bilete și abonamente intrați pe:

Întreg Festivalul: https://timeformagic.ro/

Gala Campionilor Mondiali: https://bit.ly/GalaCampionilorMondiali

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *