La LUPENI am sărbătorit DRAGOSTEA, FIDELITATEA, CONTINUITATEA, COMUNITATEA

Seniorii municipiului Lupeni au avut parte, de ziua lor de un eveniment unic.

Pe lângă premierea unor cupluri care au împlinit 50 de ani de căsătorie, seara de la Palatul Cultural a fost întregită de un spectacol unic, de anvergură  în care au fost angrenați artiști din Valea Jiului, dar și nume consecrate ale muzicii ușoare românești.

Pentru unii dintre noi VIAȚA BATE FILMUL, dar la Lupeni, pe lângă spectacolul susținut de marile noastre artiste, seara a cuprins și  o dublă lansare de carte și CD-uri ale Cameliei Florescu și ale lupeneanului Bela Andrași, care, în sfârșit a devenit ce și-a dorit, un musician, creator iată, de șlagăre.

Publicul a oferit și primit căldură , au cîntat la unison cu protagoniștii de pe scenă, s-au oferit flori, s-a aplaudat și s-a plâns de emoții, dar și după vremurile trecute.

”Succesul ultimilor ani, se datorează mai ales oamenilor frumosi, calzi, buni ca pâinea caldă, pe care viața și bunul Dumnezeu mi i-a scos in cale.  EL nu lasă nimic la voia întâmplarii! Poate o să spuneți că de vina este vârsta și ne înțelepțim odată cu trecerea anilor!  Eu cred că este vorba despre alegerile pe care le facem!

 Alegerile ne definesc! Alegem să fim buni sau nu! Alegem să dăruim sau să primim!

 Alegem să îi luminăm pe ceilalți sau să așteptam lumina de la ei!

Nu știu cum e mai bine pentru fiecare,  dar pe mine mă împlinește până la lacrima inimii și-a celei mai profunde celule a sufletului, să dăruiesc celorlalți și nu știu cum să reactionez când oamenii îmi intind din căușul palmelor lumina! Sub orice stea m-șs fi nascut, până voi inchide ochii îmi doresc să rămân asa!

Si Dumnezeu să-mi rânduiască astfel zilele și pașii încât să mă înconjor mereu de oameni frumoși, ca cei alături de care și cu care, am dus la bun sfârșit concertul dublei lansări de CD-uri și carte, atât eu cât si Bela Andrași la Lupeni  cu “ Viața bate filmul” ! Pentru că așa cum începeam să scriu mai sus, m-a luminat CEL DE SUS, să-mi aleg cu grijă prietenii și oamenii alături de care să merg înainte, să-mi împlinesc această covarșitor de frumoasa menire de-a dărui!”  a transmis Camelia Florescu.  

Încă de la inaugurarea Palatului Cultural administrația locală și-a dorit  ca an de an, paleta de de evenimente să fie diversificată și să aducă pe scenă, spectacolor de înaltă ținută, unice, de felul lor și cu invitați de marcă.

” Acustică fantastică, un public minunat și un concert de zile mari, de înaltă ținută, ce merită repetat ” a subliniat cu cunoscuta interpretă Carmen Rădulescu.

Ce satisfacție mai mare  este,  pentru un artist, decât ropotele de aplauze și bisurile spectatorilor, care i-au cerut din nou la rampă.

Vocile artiștilor au răsunat incredibil în incinta Palatului Cultural, spectatorii cântând și dansând pe majoritatea melodiile interpretate, iar aplauzele îndelungi au dovedit dragostea pe care o poartă lupenenii  pentru artiștii invitați.Au fost peste patru ore de spectacol.

Au fost premiate cuplurile: Floarea și Constantin Balica, Cornelia și Candide Ilie, Eleonora și  Eugen Olăreț.

„ La Lupeni, am sărbătorit DRAGOSTEA, FIDELITATEA, CONTINUITATEA, COMUNITATEA ! Felicit şi pe această cale cuplurile care au reuşit să depăşească împreună toate greutățile vieții şi să râmână împreună peste o jumătate de secol, pentru că ei sunt exemple pentru mulți dintre noi și stau la baza societății noastre.

Aici, la Lupeni, noi suntem ca într-o mare familie, suntem comunitatea care-şi respectă seniorii, părinţii şi bunicii care ne-au stat şi nouă,  alături în cele mai dificile momente.

Mă bucur că am reușit să readucem la Lupeni, artiștii noștri care s-au remarcat de-a lungul anilor, în cariera lor.

 Mulțumesc Camelia Florescu, Bela Andrași, Carmen Rădulescu, Octavian Ursulescu, Sorin Lupu, Silvia Dumitrescu, Robert George, Ina Sturza,  și tuturor celor care au fost implicați în evenimentul de succes, pe care l-am oferit semenilor noștri” a concluzionat  primarul Lucian Resmeriță.

Evenimentul de la Lupeni a fost organizat  din  inițiativa edilului, la care au subscris și colegii din  Consiliul local.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *