Doi dintre cicliștii profesioniști de la Velocitas, campioni naționali pe pistă și la cross-country marathon

Anunțăm cu bucurie că doi dintre cicliștii noștri profesioniști au obținut titluri de campioni naționali în competițiile desfășurate în weekendul ce tocmai s-a încheiat.

Samuel Țibu și Jozsef-Attila Malnasi au demonstrat, încă o dată, nivelul lor excepțional de performanță în ciclismul românesc.

Samuel Țibu a reprezentat clubul nostru la Campionatul Național de Pistă, care a avut loc în perioada 25-29 septembrie pe velodromul din Plodviv, Bulgaria. În categoria Master, Samuel a excelat și a adus acasă rezultate de top: locul întâi la Proba Omnium, locul doi la proba de sprint 200 de metri și la proba de Time Trial 500 de metri, precum și locul trei la proba de urmărire individuală. Performanța sa remarcabilă demonstrează angajamentul și talentul de excepție pe care îl are.

Jozsef-Attila Malnasi a continuat să ne uimească în ciclismul de cross- country. La Campionatul Național de Cross-Country Marathon desfășurat la Blăjel, județul Sibiu, sâmbătă 30 septembrie, el a obținut al doilea titlu consecutiv de campion național la categoria Elite. Jozsef-Attila Malnasi a demonstrat încă o dată calitatea sa de lider și puterea sa de a se menține în fruntea competiției.

În plus, ne bucurăm să felicităm și ceilalți cicliști ai clubului nostru pentru performanțele lor la Campionatul Național de Cross-Country Marathon de la Blăjel:

Paul Muntean – locul trei la categoria Amatori Masculin Singer Patrick – locul șapte la categoria Amatori Masculin Roberto Micșa – locul trei la categoria Master 1

Gergo Kovacs – locul cinci la categoria Master 1 Jura Mihai – locul cinci la categoria Master 1 Buriac Radu – locul șapte la categoria Master 2

În competiția pe traseul mediu de 34 km, cicliștii noștri au continuat să impresioneze:

Giulia Pârvu – locul întâi la categoria Feminin 15-29 ani Robert Laki – locul trei la categoria Masculin 15-16 ani Singer Fabian – locul șase la categoria Masculin 15-16 aniAmariei Dani – locul doisprezece la categoria Masculin 40-49 ani Sorin Simu – locul doi la categoria Masculin 50+ ani

Nu în ultimul rând, duminică, 1 octombrie, cicliștii noștri au participat cu succes la competiția de mountain bike Brașov Bike Race. Eduard Kubat a ocupat locul întâi, iar Jozsef-Attila Malnasi a ocupat onorabilul loc trei pe podium. Performanțele lor în competiții diversificate arată cât de talentată și dedicată este echipa noastră.
Clubul Sportiv Velocitas Timișoara este mândru de realizările cicliștilor săi și continuă să susțină dezvoltarea sportului și excelența în ciclism. Felicităm toți cicliștii noștri pentru eforturile lor și pentru modul în care reprezintă cu mândrie Timișoara și Timișul. Acest succes este o dovadă a muncii lor asidue și a determinării lor de a atinge noi performanțe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *