Marele PREMIU a ajuns în Valea Jiului

Atunci când dăruiești,  simți cu adevărat că trăiești!

Ediția din acest an, a XXIV-a, a Balului Speranței a fost organizată de către Asociația Femeilor Antreprenor din România (AFAR), vineri, 22 septembrie.

În elegantul Crystal Lake Ballroom,  al complexului FLONTA  sutele de invitați au petrecut o seară plină de eleganță și rafinament și au celebrat viața și solidaritatea. Evenimentul în sine, poate  fi un exemplu, pentru multe din comunitățile țării noastre.

M-am bucurat să fiu prezentă la acest eveniment atât în calitate de journalist, dar și ca președinte al Clubului de Presă și cu un singur bilet la tombola…numărul 666, pe care mulți îi hulesc…. si ultimul din marea extragere…am câștigat Marele Premiu…..el a  ajuns în VALEA JIULUI- HUNEDOARA….

îl dedic tuturor colegilor, voluntarilor  și cu siguranță, își va regăsi locul într-o altă acțiune caritabilă, dedicată semenilor noștri… Îl voi dona pentru un alt eveniment !

 Premiul este o ediție limitată ( doar 200 de bucăți) emisa de BANCA NAȚIONALĂ, dedicată TIMIȘOAREI  – CAPITALĂ CULTURALĂ EUROPEANĂ.

Mulțumesc Patricia Drăghiciu, Terigariu Tabita, Pinte Carmen pentru darurile oferite  ( lucrări unicat) ce au contribuit la îndeplinirea acestui vis al AFAR ….mulțumesc d-nei europarlamentar Maria Grapini pentru invitatie!

Mulțumesc și le urez succes în activitatea de zi cu zi , tuturor celor prezenți la BALUL SPERANȚEI EDIȚIA a 24 a.

Felicitări tuturor persoanelor cu suflet frumos pentru că,  și de această dată, au făcut să devină totul posibil și suntem cu încă un pas  nainte, mai aproape de finalizarea  unui important proiect de suflet,  și de care,  se vor bucura alte suflete.

Au stat la mese ministrul Familiei Natalia Intotero, președinta Camerei de Comerț Timiș, președintele Camerei de Comerț Româno- Italiană, oameni politici, oameni de afaceri și de cultură, reprezentanți ai autorităților publice locale, etc.

Am plecat de la acest eveniment caritabil mai bogată sufletește, dar și cu amintiri frumoase, pentru că, m-am revăzut cu prieteni dragi și mă bucur că ne- am adus aportul, prin donațiile făcute de partenerii și colaboratorii noștri la înfăptuirea unui vis, construirea Căminului pentru persoane vârstnice din Giroc.

Înaltpreasfinţia Sa Ioan Selejan, Mitropolitul Banatului, un susținător desăvârșit al proiectului de suflet demarat de AFAR și Fundația „Speranță pentru Voi„,  a fost  prezent la cea de a 24-a ediție a evenimentului caritabil „Balul Speranței” a spus: „Vin mereu cu speranță și sunt bucuros că văd cum orice ajutor financiar se strânge de aici, merge direct pe RANĂ! De aici și până la rană nu mai există niciun intermediar. Oamenii care sunt aici sunt intr-un suflet și sunt într-o comuniune. Cinste lor!”

 Ne-a încântat cu prestația sa, inegalabilul PEPE, iar actrița Adriana Trandafir a secondat-o pe Maria Grapini în licitația organizată și la tombolă, pentru succesul evenimentului.

S-au strâns peste 350.000 lei, care vor contribui la finalizarea căminului.

Vreau să mulțumesc celor care s-au alăturat acestui proiect, oameni care vin de de 24 de ani și sunt alături de proiectele noastre. Cu ajutorul oamenilor generoși am reușit să construim un Centru pentru persoane în vârstă. Am ajuns la finisaje și dotări. Sunt convinsă că vor mai  fi oameni generosi,  ce  se vor alătura prietenilor Speranței!  ” a conchis președintele fondator al AFAR, Maria Grapini.

Iar cei care au câștigat obiecte la licitație sau la tombolă, s-au îmbogățit sufletește. Dumnezeu te va vedea, OMULE, că ai fost acolo, trup și suflet, pentru că, atunci când dăruiești, simți cu adevărat că trăiești!

Fiecare act unic de iubire, dăruire și generozitate se va înmulți și se va întoarce de multe ori celui care dă.

Fii lumina care îi ajută pe ceilalți să vadă; este ceea ce conferă vieții cea mai profundă semnificație. Căci prin dăruire primim!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *