România este în fruntea țărilor europene la numărul de evenimente înscrise pe platforma europeană comună dedicate SĂPTĂMÂNA EUROPEANP A SPORTULUI  din  perioada 23- 30 septembrie

BeActive, campania UE care promovează un stil de viață activ și sănătos în Europa și nu numai, este din nou la a 9-a ediție.

Sportul sub orice formă, la toate vârstele și pentru toată lumea: acesta este mesajul #BeActive, pentru cetățeni mai sănătoși și oameni mai fericiți.

Revenind la succesul imens al ediției de anul trecut, așteptăm cu nerăbdare ceea ce ne oferă Săptămâna Europeană a Sportului 2023: evenimente în 40 de țări, activități de multe feluri, cum ar fi concursuri și provocări, dar mai ales milioane de oameni. reunirea și distracția datorită sportului.

Evenimentul de lansare e ediției 2023 a Săptămânii Europene a Sportului va fi transmis live pe paginile de Facebook Agenția Națională pentru Sport și European Week of Sport Romania, miercuri, 20 septembrie, de la ora 11:00.

Peste 150 de cluburi de fitness din România vor oferi access gratuit publicului larg cu scopul de a facilita accesul la mișcare si a atrage atenția asupra beneficiilor activității fizice pentru sănătate.

Și în ale localități ale județul Hunedoara vor fi organizate diferite evenimente sportive.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *