Primăria și Consiliul Local al Municipiului Lupeni în colaborare cu senatorul Cristian Resmeriță, Federația Română de Automobilism Sportiv, Nistor Laurențiu -președintele CJ Hunedoara, Ioan D. Ștaier- DGAMPHD, Costel Avram – administrator public, Complex Montana – Straja, Cabana Edelweiss- Straja, Salvamont Hunedoara și Lupeni și Asociația Pro Straja vă invită în acest,  weekend la a V-a etapă a Campionatului Național de Viteză în Coastă „TROFEUL STRAJA – 2023”, care se va desfășura în Stațiunea Straja și la acesta vor lua startul,  un total de 54 de piloți.

Automobilele care se vor alinia la startul competiției vor fi expuse vineri, 1.09.2023, în parcarea Palatului Cultural “MINERUL” din Lupeni.

”A început verificarea tehnică a automobilelor participante la Campionatul Național de Viteză în Coastă de anul acesta, în parcarea de la Palatul Cultural „ transmite primarul Lucian Resmeriță.

Parcul service va fi amenajat sâmbătă, 02.09.2023, în fața Cinematografului “CULTURAL” din Lupeni.

”Mulțumim pentru susținere și implicare, domnule primar Lucian Resmeriță! Sper ca superbul traseu care leagă Lupeniul de stațiunea Straja să fie animat de cât mai mulți spectatori și să avem un nou eveniment de excepție! Baftă, sportivilor!” a ținut să transmit și președintele  Federației de Automobilism sportive, Norrin Măgeanu.

Programul etapei include  nouă  urcări în cele două zile, prima zi ( sâmbătă ) de la Trofeul Straja include cinci  urcări pentru cei 54 de concurenți ,trei  dintre ele fiind de recunoașteri și două  urcări contând ca și manșe de antrenamente.

Ziua de Duminica este programată pentru desfășurarea celor două manșe de concurs, însă nu înaintea celor două urcări de recunoașteri, care se desfășoară dimineață.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *