Young Min, maestrul iluziei care hipnotizează sufletele spectatorilor

Anul acesta, Harry Potter se joacă pe scena de la Time for Magic, la cea de a doua ediție a Festivalului Internațional de Magie care îl aduce pe campionul YOUNG-KIM MING, iluzionistul care transformă particulele de nisip în obiecte, făcâdu-le să pară că au propria memorie.

Iluzioniști de renume mondial precum Franz Harazy, Luis De Mato și Cryil îi admiră expresiile magice.

New York Times îl numeau „vrăjitorul fără baghetă”: „…Scena în care YOUNG-KIM MING produce un cerc de metal din particulele de nisip și apoi îl dizolvă, pare o vrajă. Obiectele pe care le creează din nisip dau impresia că au o minte proprie. Nu există nicio îndoială cu privire la opoziția lor, care combină o iluzie rafinată.”

Cei mai importanți producători de spectacole “Cirque De Sole”, “Illusionist’s”, “Impossible” sunt captivați de magia lui cu nisip. În mâinile lui YOUNG-KIM MING minusculele particule se pot transforma în câteva secunde într-o bucată de lemn sau metal.

YOUNG-KIM MING este la ora actuală unul dintre cei mai buni magicieni coreeni. A fost premiat în Asia pentru cel mai original număr și s-a clasat pe primul loc la categoria sa la campionatele mondiale FISM din Italia, lăudându-se astfel cu titlul de campion mondial al General Magic.

“Un artist alchimist capabil să controleze elementele naturii în cercul vieții dovedind o abordare total inovatoare a artei magice.”, spune iluzionistul Lorenzo-Cristian, fondatorul festivalului.

YOUNG-KIM MING vine pentru prima dată în fața publicului român la Time for Magic, la Timișoara, la Magic Gala Show, în 7 octombrie, alături de

alți  campioni mondiali și superstaruri internaționale, toți pe aceeași scenă la Sala Sporturilor “Constantin Jude”.

Time for Magic- 3 zile de magie, 3 zile de festival

Anul acesta, festivalul Time for Magic se va desfășura de-a lungul mai multor zile, cu spectacole care vor avea loc pe mai multe scene din Timișoara, în 3 limbi diferite, la care vor participa unele dintre cele mai titrate nume internaționale ale lumii Iluzionismului:

  • 3 octombrie – Spectacol de Magie în Limba Germană la Cinema Victoria
  • 3 octombrie – Spectacol de Magie în Limba Engleză la Sala Capitol a Filarmonicii Banatului
  • 5 octombrie – CloseUp Magic și Street Magic (intrarea liberă, urmează să anunțăm locația)
  • 5 octombrie – Fun Club cu întrebări și povești despre arta iluzionismului spuse de însuși faimoșii magicieni (intrarea libera, urmează să anunțăm locația)
  • 5 octombrie – Human Demonstration, o mega iluzie outdoor (intrarea liberă, urmează să anunțam locația)
  • 7 octombrie – MAGIC GALA SHOW cu Campionii mondiali și Superstarurile Internaționale, toți pe aceeași scenă la Sala Sporturilor Constantin Jude.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *