‘‘Ocuparea în Regiunea Vest: explorează noi oportunități de carieră‘‘

Asociația INOVATRIUM în parteneriat cu Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Timiș (AJOFM) organizează în data de 11 septembrie 2023, conferința de încheiere a proiectului POCU/909/2/4/150095 cu titlul „Succes in cariera pentru TINEri!”, cofinanțatdin Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.

Perioada de implementare a proiectului a fost de 24 de luni, respectiv între septembrie 2021 – septembrie 2023 și a avut ca scop creșterea gradului de ocupare sustenabilă și de calitate pe piața forței de muncă a tinerilor care nu au un loc de muncă, educație sau formare.

Proiectul a produs un impact semnificativ la nivel regional în ceea ce privește creșterea ocupării în rândul tinerilor NEETs, iar printre rezultatele remarcabile menționăm: (1) aproximativ 950 de tineri din Regiunea Vest au beneficiat de servicii de sprijin, de tipul: mediere, formare profesinală, angajare. (2) Peste 450 de tineri au fost ocupați/angajați, dintre care aproximativ 200 tineri au avut contracte pe perioadă nedeterminată/de peste 6 luni. (3) 304 tineri au beneficiat de servicii de formare profesională și au obținut certificate acreditate de atestare a competențelor profesionale în domenii precum: antreprenoriat, lucrător comercial, baby-sitter, agent securitate, lucrător în alimentație, manager proiect, competențe sociale, civice și de mediu.

Conferința va avea loc astăzi, 11 septembrie, orele 14:00-16:00, în Sala Multifuncțională a Consiliului Județean Timiș și se adresează mediului public-privat din Regiunea Vest, tinerilor NEETs, persoanelor interesate de angajare, reprezentanților mass-media, antreprenorilor și/sau angajatorilor.

Vă așteptăm cu drag alături de noi!

Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *